Inkluderet vejhjælp

Alle biler, som er forsikret via os, har vejhjælp inkluderet. Biler der har brug for assistance – og som er forsikret igennem Købstædernes forsikring – kan kontakte Falck på telefon 33 45 75 25. Husk at oplyse bilens registreringsnummer.

Breinholt Anmeld skade vejhaelp og vaerksted 2

Kontakt Vejhjælp

Alle biler, som er forsikret via os, har vejhjælp inkluderet. Biler der har brug for assistance - og som er forsikret igennem Købstædernes forsikring - kan kontakte Falck Husk at oplyse bilens registreringsnummer.

vejhjælp

DSC00109

Anmeld skade

I tilfælde af skade på et køretøj, der er forsikret igennem os, anmelder du blot skaden direkte online ved at klikke her: Anmeld skade

Anmeld
skade

DSC02357

Værksted

Vores tilknyttede værksted tilbyder alle former for services og reparationer, uanset bilmærke. Bremer & Ree Car Service ligger på samme adresse som vores udstilling.Om du er kunde hos Breinholt & Ree Leasing eller ej, er du altid velkommen.

Tilknyttet
Værksted

Har du allerede en bil som du ønsker at afvikle hjælper vi dig gerne med dette. Kontakt os for yderligere information

Du har også mulighed for at flytte din nuværende leasing aftale til os,  du kan læse mere om dette her

Er du ny på leasing markedet? Har du spørgsmål som du gerne vil tale med en rådgiver om? Så tøv ikke med at kontakte os, vi har mange års erfaring og sammen finder vi den bedste løsning skræddersyet til dig