Værd at vide

Hvordan er leasing processen, når du leaser din bil hos os? Brug for vejhjælp? Anmeld en skade på bilen? Brug for værkstedet?

Er uheldet ude, forstår vi vigtigheden af at kunne komme hurtigt videre.

Breinholt Anmeld skade vejhaelp og vaerksted 2

Kontakt Vejhjælp

Alle biler, som er forsikret via os, har vejhjælp inkluderet. Biler der har brug for assistance - og som er forsikret igennem Købstædernes forsikring - kan kontakte Falck Husk at oplyse bilens registreringsnummer.

vejhjælp

DSC00109

Anmeld skade

I tilfælde af skade på et køretøj, der er forsikret igennem os, anmelder du blot skaden direkte online ved at klikke her: Anmeld skade

Anmeld
skade

DSC02357

Værksted

Vores tilknyttede værksted tilbyder alle former for services og reparationer, uanset bilmærke. Bremer & Ree Car Service ligger på samme adresse som vores udstilling.Om du er kunde hos Breinholt & Ree Leasing eller ej, er du altid velkommen.

Tilknyttet
Værksted

Udløb af leasingaftale

Når din leasingaftale er ved at udløbe, skal du tage stilling til, om du ønsker at forlænge aftalen eller sælge bilen. Vi kontakter dig 1-2 måneder før aftalen udløber og tager en snak omkring dine muligheder.

Efter endt leasingperiode

Vi kontakter dig 1-2 måneder før aftalen udløber og tager en snak omkring dine muligheder.

Ønsker du at forlænge leasingaftalen

Kontakt Lars på telefon 60 19 28 60 eller på mailen lh@breinholt.com

Ønsker du at afvikle bilen

Kontakt salg på telefon 88 82 68 88 eller på mailen info@breinholt.com

Forløb ved afvikling af bil

Ved indlevering af bilen skal denne være klargjort. Såfremt dette ikke er gjort, vil du blive faktureret en klargøring. Ved indleveringen vil vi sammen gå bilen igennem (visuelt) og undersøge om der er fejl eller mangler der skal udbedres og om der eventuelt skal laves en FDM rapport. Vi vil samtidig udfærdige en indleverings rapport, som både du og vi til sidst skal underskrive. Du får naturligvis en kopi af rapporten.

Er der ved gennemgangen eller via FDM rapporten fundet fejl, mangler eller skader, der skal udbedres, sendes bilen på værksted. Leasingtager faktureres for eventuelle udbedringer eller der kan modregnes i eventuelt tilgodehavende. 

Når bilen kommer fejlfri tilbage, vil vi straks begynde annoncering. Vi tager billeder af bilen, udregner et nyt leasing tilbud og skriver annonceteksten. Proceduren for denne proces er ca. 3-5 arbejdsdage, ved FDM rapport bør der påregnes 7-14 dage ekstra, da der kan være lidt ventetid på disse.

image00018

Vi bygger vores succes på kundeforståelse, effektiv håndtering og fuld gennemsigtighed.

Spørgsmål og svar vedrørende leasing

Er du ny på leasingmarkedet, har vi fuld forståelse for, at der kan melde sig mange spørgsmål. Nedenfor finder du svar på de mest gængse. Finder du ikke svar på dit spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. 

4

Der er mange selskaber der bare henter biler i Tyskland og sender leasingkontrakten videre til en bank, her skal man være opmærksom på prisen som man giver for bilen (hvad købes den for i fx Tyskland). På mange leasingkontrakter fremgår købsprisen ikke, kun restværdi og man ved derfor ikke hvad man har betalt for bilen.

Vi bruger hele din førstegangsydelse til at nedskrive bilens restværdi og ikke til andet. Det betyder at du efter endt leasingperiode har den rigtige markedspris på bilen. Mange andre leasingselskaber fratrækker deres fortjeneste førstegangsydelsen og bruger derefter resten til at nedbringe den månedlige leasingydelse. Dette betyder at du står tilbage med en alt for høj restværdi der ikke stemmer overens med markedet.

Både ja og nej, medmindre du misligholder din aftale – eller bilen totalskades, så kan vi normalt ikke stoppe aftalen før tid. Ønsker man alligevel at stoppe før udløb, skal de resterende leasingydelser betales. Dette plejer dog at gå op med den merpris bilen kan sælges for, da den typisk også har kørt færre km.

Ofte kan det bedst betale sig at indgå en leasingaftale på 12 mdr., da det kan have en økonomisk gevinst ved at få en revurdering af SKAT. Dette gælder især bilen i den dyre ende. Ved billigere biler aftaler vi også leasingperioden som er længere. Ofte 24 mdr.

Det er for at holde markedsværdien, så bilen efter endt leasing ikke står for dyrt i forhold til markedet. Derved undgår du en ekstra opkrævning, når bilen skal sælges.

Det skyldes, at der er forskel på hvor leasingselskabet har deres fortjeneste lagt i kontrakten. Det kan f.eks. være i forhold til en kontraktoprettelse, bilens værdi, renteomkostninger eller en højere indkøbspris på bilen.
Du som kunde skal selv anvise 3. part til køb af bilen. Men vi kan også hjælpe dig. Det kan f.eks. være i forhold til at købe bilen til lager. Vi kan også hjælpe med at sætte bilen på en stilstandsaftale eller sælge den videre via vores netværk.
SKAT sender opkrævning for grøn ejerafgift til din E-boks. Hvis du ikke betaler inden for betalingsfristen, opkræver SKAT os, som ejer af bilen, hvorefter vi fakturerer dig for den grønne ejerafgift + opkrævnings gebyr.
Hvem leaser du af? er det vigtigste spørgsmål du skal stille dig selv, check firmaets regnskab på CVR eller Proff.dk, så du kan se hvem du handler med – en hjemmeside og billeder er nemme og sætte op, generelt skal firmaet have en solid egenkapital.
Du skal være opmærksom på, om leasingselskabet er et reelt leasingselskab – eller om det er en forhandler, der blot henter biler fra Tyskland og sælger dem videre til et leasingselskab. Er det det, ender du helt sikkert med en noget større regning, da der således er to firmaer, som skal leve af salget. Vær her opmærksom på bilens indkøbspris og restværdi. Tjek f.eks. om de tyske priser er den rigtige pris.

Har du allerede en bil som du ønsker at afvikle hjælper vi dig gerne med dette. Kontakt os for yderligere information

Du har også mulighed for at flytte din nuværende leasing aftale til os,  du kan læse mere om dette her

Er du ny på leasing markedet? Har du spørgsmål som du gerne vil tale med en rådgiver om? Så tøv ikke med at kontakte os, vi har mange års erfaring og sammen finder vi den bedste løsning skræddersyet til dig