Om Os

Breinholt & Co har eksisteret siden 2004, først i Sverige for derefter at rykke forretningen til Danmark.
Selskabet var et af de første, der kunne tilbyde flex-leasing i Danmark.

Vi er en selvejende virksomhed, som bygger vores succes på kundeforståelse, effektiv håndtering og fuld gennemsigtighed. Vi nærer en særlig passion for biler, og uanset hvilken type bil du søger, er vores engagement urokkeligt, når det kommer til at sikre den optimale leasingaftale for dig.

DSC09030
Breinholt & Ree Leasing

Breinholt & Co har eksisteret siden 2004, først i Sverige for derefter at rykke forretningen til Danmark.

Vi finder bilen, du endnu ikke har drømt om at køre i

Mange af vores kunder oplever, at de leaser biler hos os, som de endnu ikke havde drømt om at køre i. Det skyldes blandt andet, at vi sætter en stor ære i, at forstå dig og dit kørebehov. Vi afsætter altid god tid af til dialog, og vi er eminente til at finde frem til den leasingaftale, som passer dig og din økonomi. Vi kan skaffe alle biler inden for en uge, og hvis du vil have leveret bilen på din hjemme adresse, klarer vi også det.

Hele vores back-up system bygger på hurtighed, fleksibilitet og proaktivitet. Vi har en portefølje af serviceydelser, som gør det let for dig at lease hos os.

Du kan forvente at blive kontaktet umiddelbart før leasingaftalens ophør. Her hjælper vi dig enten over i en anden drømmebil, forlænger din nuværende aftale eller får solgt bilen videre.

Vi arbejder hele tiden på at gøre leasing oplevelsen så gennemskuelig, ordentlig og smidig som muligt. Vi er gode til at forklare hele processen, og vi er eksperter i at overholde aftaler.

DSC01513

Hvem er vi?

Vores mange års erfaring i branchen gør os i stand til at forstå, hvilken service vores kunder særligt efterspørger og efterfølgende opfylde dem.

Vores ambition er, at virksomheden skal vokse organisk, samtidig med at vi gerne vil være de bedste og førende på markedet. Vi er gearet til vækst, og vi har hele tiden fokus på, at vi altid levere kvalitet i det tempo, som vores kunder efterspørger.

På den måde kan vi bedre få øje på din næste drømmebil.

Har du allerede en bil som du ønsker at afvikle hjælper vi dig gerne med dette. Kontakt os for yderligere information

Du har også mulighed for at flytte din nuværende leasing aftale til os,  du kan læse mere om dette her

Er du ny på leasing markedet? Har du spørgsmål som du gerne vil tale med en rådgiver om? Så tøv ikke med at kontakte os, vi har mange års erfaring og sammen finder vi den bedste løsning skræddersyet til dig