Leasing forløb

Sådan foregår en leasingproces hos Breinholt & Ree fra start til slut. Uanset om du foretrækker en bil fra vores eksisterende lager, eller ønsker vores hjælp til import af bil fra udlandet, kan du altid forvente, at vi vil sikre en problemfri proces for dig.

Start med at finde drømmebilen eller lad os hjælpe dig med at finde den.

Din nuværende bil sælger vi for dig. Enten på en ny leasing aftale eller engros.

Kontrakt underskrives på din nye bil.

Vi henter bilen hjem fra enten Sverige eller Tyskland, med mindre du får en af dem  du har valgt på vores lager.

Du kører i bilen i den valgfrie leasing periode.

Du bliver kontaktet af os inden din aftale udløber for at høre om du vil forsætte endnu en leasing periode eller ønsker en anden bil.

1. Du ønsker en bil, som vi finder sammen

1. Start med at finde drømmebilen eller lad os hjælpe dig med at finde den.

2. Din nuværende bil sælger vi for dig efter den er blevet FDM testet

2. Din nuværende bil sælger vi for dig. Enten på en ny leasing aftale eller engros.

3. Kontrakt underskrives på din nye bil

3. Kontrakt underskrives på din nye bil. 

4. Levering af bil

4. Vi henter bilen hjem fra enten Sverige eller Tyskland, med mindre du får en af dem  du har valgt på vores lager.

5. Du kører i bilen i den valgfrie leasingperiode

5. Du kører i bilen i den valgfrie leasing periode.

6. Fornyelse af leasing kontrakt

6. Du bliver kontaktet af os inden din aftale udløber for at høre om du vil forsætte endnu en leasing periode eller ønsker en anden bil. 

Valg og import af bil

I leasingens indledende fase er det afgørende at identificere den bil, der matcher dine præferencer og opfylder dine behov. Vi råder over et omfattende netværk, og cirka 70% af vores kunder foretrækker en bil, som vi importerer fra udlandet på deres vegne. Du står over for tre forskellige valgmuligheder vedrørende bilimport, alt afhængig af hvor meget du ønsker at involvere dig i processen.

Import af bil

Når det kommer til import af bil fra udlandet, kan vi tilbyde dig en problemfri oplevelse gennem vores tre skræddersyede pakkeløsninger. Slip for bekymringerne og lad os håndtere processen for dig, så du kan fokusere på at glæde dig over din nye bil.

DOKUMENT PAKKEN

Copy of Untitled 2000 × 800 px.png docu new

Har du selv fundet en bil du ønsker at importere, er denne pakke sandsynligvis det rigtige valg for dig. Ved valg af  “Dokument pakken” assisterer vi dig i processen omkring købsaftalen og står for betaling af bilen. Vi sikrer at alle papirer til bilen medfølger så den kan indregistreres i Danmark når bilen er importeret.

BREINHOLT CLASSIC

classic x space

De fleste af vores kunder vælger  vores “Classic pakke”. Her finder vi bilen i fællesskab, og vi tager herefter hele dialogen med forhandleren af bilen i forhold til import.  Vi får live video gennemgang af bilen for at få det fulde overblik over standen på bilen og sikrer at den lever op til det lovede. Betaling, hjemtransport, klargøring samt toldsyn står vi også for.

BREINHOLT EXCLUSIVE

EXCLUSIVE

Vores “Exclusive pakke” er for dem der ved hvilken bil de vil have, men ønsker, at vi håndterer hele processen for dem. Denne pakke giver dig det hele – og hurtigt. 

Vi finder bilen for dig og tager os af forhandlinger og kommunikation med forhandleren. Vi sender herefter en ansat afsted som personligt sørger for gennemgang af bilen og sørger for DECRA attest. Vi henter bilen hjem, og står for alt fra transport og toldsyn til klargøring. 

Med vores “Exclusive pakke” kan du have bilen på danske nummerplader og stående i din indkørsel inden for 5-7 dage. 

DSC00021 1
Leasingaftale

Forlængelse af leasingaftalen, eller ny bil?

Når din leasingaftale nærmer sig udløb, skal du tage stilling til om du ønsker at forlænge din aftale og køre videre i din nuværende bil eller sælge bilen og få en anden bil på en ny aftale. 

Ca. 1 måned før udløb af din leasingaftale, kontakter vi dig for at tage en snak om hvad der passer til dig og dine aktuelle behov. 

Udloeb af aftale 1
Forlængelse af leasingaftale
Forlæng aftalen
Ny bil

Har vi ikke din drømme bil?

 ”Vi finder bilen, du endnu ikke har drømt om at køre i” – Jørgen Breinholt, CEO Breinholt & Ree Leasing

Har du allerede en bil som du ønsker at afvikle hjælper vi dig gerne med dette. Kontakt os for yderligere information

Du har også mulighed for at flytte din nuværende leasing aftale til os,  du kan læse mere om dette her

Er du ny på leasing markedet? Har du spørgsmål som du gerne vil tale med en rådgiver om? Så tøv ikke med at kontakte os, vi har mange års erfaring og sammen finder vi den bedste løsning skræddersyet til dig