• Ring på
    (+45) 888 26 888

  • Åbningstid
    Man - fre 9.00 - 16.00

Breinholt Sæsonleasing

Hos Breinholt har du mulighed for at tilpasse din leasing periode så du kan køre i en cabriolet om sommeren og i en personbil om vinteren.

Du bestemmer selv de perioder du ønsker, at bruge bilen, helt ned til en måned af gangen.

Med sæsonleasing betaler du kun afgift i de måneder hvor du bruger bilen, resten af perioden står bilen på en stilstandsaftale.

Så når dine behov ændre sig, så kontakter du os.

Med sæsonleasing har du altså 2 biler, men kun en aktiv bil af gangen. Den bil du vælger at bruge, bliver der betalt afgift på og den der holder stille uden plader, betales der kun stilstandskontrakt på, dvs. finansiering af bilen uden registreringsafgift samt forsikring og evt. GPS.

Sæsonleasing betyder nemlig, at du leaser bilen for en sæson, og at du dermed kun skal betale registreringsafgift i de hele måneder, du rent faktisk kører i bilen.

Hos Breinholt & Ree tilbyder vi sæsonleasing, hvor bilen kun er indregistreret i udvalgte måneder, og hvor du bestemmer selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv.

Mange vælger, at lease bilen i seks måneder, hvor de for eksempel kører i en åben bil hen over sommeren og i en praktisk personbil eller firhjulstrækker om vinteren.

Stilstandskontrakten inkluderer opbevaring, brand og tyveriforsikring samt finansiering af bilen. Sæsonleasing er dermed oplagt for dig, som ønsker at køre i et lækkert sæsonkøretøj, men som gerne vil undgå at betale beskatning for bilen i de måneder, hvor du alligevel ikke får brugt bilen.

Lyder dette som noget for dig så kan sæsonleasing være en oplagt mulighed.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 888 26 888 eller besøge os i Lyngby.