• Ring på
    (+45) 888 26 888

  • Åbningstid
    Man - fre 9.00 - 16.00Privatleasing(All Inklusive)

Når du tegner en privatleasing hos os, tilbyder vi dig vores særlige leasingpakke, som vi kalder for ”Breinholt All Inklusive”. Leasingpakken fungerer som en traditionel operationel leasingaftale, men med endnu flere leasing fordele. Vælger du ”Breinholt All Inclusive” får du hele trygheden med i leasingperioden. Det vil sige, at bilen er kaskoforsikret via os, og at du får både vejhjælp og fuld service med i aftalen. Når leasingperioden er udløbet, afleverer du bilen til os - så enkelt er det.


Udstyr, tryghed og fleksibilitet

Den generelle forskel på almindelig privatleasing, og vores ”Breinholt All Inclusive”, er særligt fleksibiliteten. Hos os kan du selv vælge, hvor mange kilometer, du ønsker at køre. Du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi, service, vinterdæk eller forsikring – det klarer vi.

Med ”Breiholt All Inclusive” kan du kan frit vælge en brugt bil fyldt med udstyr fremfor at skulle vælge en skrabet standardbil, som er normalt ved almindelig privatleasing. Og du kan vælge at tage pladerne af bilen, hvis du ikke ønsker at bruge bilen om vinteren.

Vores ”Breinholt All Inclusive” aftaler løber alle minimum 12 mdr. og kan opsiges med en måneds varsel. Efter endt leasingperiode returnerer du blot bilen til os.


* Vi overtager bilen efter endt leasingperiode

* Bilen bliver serviceret på vores værksted

* Du kan vælge mellem service plus og service exclusive

* Aftalen er med kasko forsikring

* Aftalen er med vejhjælp

* Der er altid vinter- og sommerdæk med i aftalen

* Du kender alle udgifter for hele leasingperioden