• Ring på
    (+45) 888 26 888

  • Åbningstid
    Man - fre 9.00 - 16.00

Dette hjul illustrere leasing processen fra start til slut


Leasing Cyklus

Efter endt leasingperiode

Når din leasingaftale er ved at udløbe, skal du tage stilling til, om du ønsker at forlænge aftalen eller om du ønsker at afvikle din bil. Vi kontakter dig 2-3 måneder før aftalen udløber og tager en snak omkring dine muligheder.


Ønsker du at forlænge leasingaftalen:

Kontakt Lars på telefon 60 19 28 60 eller på mailen lh@breinholt.com

Ønsker du at afvikle bilen:

Kontakt salg på telefon 88 82 68 88 eller på mailen info@breinholt.com

Proceduren ved afvikling af bilen:


Step 1: Klargøring og indleveringsrapport

Ved indlevering af bilen skal denne være klargjort. Såfremt dette ikke er gjort vil, du blive faktureret en klargøring. Ved indleveringen vil vi sammen gå bilen igennem (visuelt) og påpege hvis fejl eller mangler skal udbedres. Vi vil samtidig udfærdige en indleverings rapport, som både du og vi til sidst skal underskrive. Du får naturligvis en kopi af rapporten.


Step 2: FDM(såfremt at bilen skal sælges videre som leasingbil)

Når vi videreformidler en bil kræver vi, at den er gennemgået af FDM. Dette er en sikkerhed for, at alt er som det skal være, når en ny kunde overtager bilen. Har bilen ikke i forvejen været til denne gennemgang, sørger vi for at dette bliver gjort. Bruger af bilen faktureres denne rapport. Egner bilen sig ikke til genleasing, f.eks pga årgang, eller stand vil den blive solgt ved engros bud.


Step 3: Annoncering og evt. udbedring

Når bilen kommer fejlfri tilbage, vil vi straks begynde annoncering. Vi tager billeder af bilen, udregner et nyt leasing tilbud og skriver annonceteksten. Viser FDM rapporten, at bilen er fejlbehæftet, skal disse fejl udbedres. Dette kan gøres via vores eget værksted. Bruger faktureres for udbedringerne. Først derefter kan annonceringen af bilen påbegyndes. Proceduren for denne proces er ca. 3-5 arbejdsdage.