• Ring på
    (+45) 888 26 888

  • Åbningstid
    Man - fre 9.00 - 16.00

Hvorfor ser priserne så forskellige ud?

Svar: der er mange selskaber der bare henter biler i Tyskland og sender leasingkontrakten videre til en bank, har skal man være opmærksom på prisen som man giver for bilen (hvad købes den for i Fx Tyskland). På mange leasingkontrakter fremgår købsprisen ikke, kun restværdi og man ved derfor ikke hvad man har betalt for bilen.


Hvorfor er der så stor forskel på den mdr. leasing ydelse, hos de forskellige selskaber?

Svar: Vi bruger hele din 1. gangs ydelse til at nedskrive din restværdi i bilen med. Vi bruger den til at nedskrive bilen med og ikke andet. Det betyder, at du efter endt leasing periode har den rigtige markedspris på bilen. Andre leasingudbydere får fortjeneste af i 1.gangsydelsen og bruger derefter resten til at bringe din leasingydelse ned med. Dette giver en meget høj restværdi, som ikke stemmer overens med markedsprisen.


Der er mange små forhandlere, der tilbyder flexleasing. Hvad skal jeg være opmærksom på?

Svar: Du skal være opmærksom på, om leasingselskabet er et reelt leasingselskab – eller om bare en er forhandler, der henter biler fra Tyskland og sælger dem videre til et leasingselskab. Er det det, ender du helt sikkert med en noget større regning, da der således er to firmaer, som skal leve af salget. Vær her opmærksom på bilens indkøbspris og restværdi. Tjek f.eks. om de tyske priser er den rigtige pris.


Er det muligt at stoppe før kontrakten udløber?

Svar: Ja / Nej, medmindre du misligholder din aftale - eller hvis bilen bliver totalskadet, så kan vi stoppe aftalen før tid. Ønsker men alligevel at stoppe skal de resterende leasingydelser betales. Dette plejer dog at gå op med den merpris bilen kan sælges for, da den har kørt mindre.


Hvorfor ikke lease over en længere periode?

Svar: Ofte kan det bedst betale sig at indgå en leasingaftale på 12 mdr., da det kan have en økonomisk gevinst ved at få en revurdering af SKAT. Dette gælder især bilen i den dyre ende. Ved billigere biler aftaler vi også leasingperioden som er længere. Ofte 24 mdr.


Hvorfor skal bilen afskrives så meget?

Svar: Det er for at holde markedsværdien, så bilen efter endt leasing ikke står for dyrt i forhold til markedet. Derved undgår du en ekstra opkrævning, når bilen skal sælges.


Hvorfor er der så stor forskel på oprettelsesomkostninger hos de forskellige leasingselskaber?

Svar: Det skyldes, at der er forskel på hvor leasingselskabet har deres fortjeneste lagt i kontrakten. Det kan f.eks. være i forhold til en kontraktoprettelse, bilens værdi, renteomkostninger eller en højere indkøbspris på bilen.


Hvad sker der efter endt leasing? Skal jeg selv afvikle bilen?

Svar: Du som kunde skal selv anvise 3. part til køb af bilen. Men vi kan også hjælpe dig. Det kan f.eks. være i forhold til at købe bilen til lager. Vi kan også hjælpe med at sætte bilen på en stilstandsaftale eller sælge den videre via vores netværk.


Hvorfor har I faktureret mig for grøn ejerafgift?

Svar: SKAT sender opkrævning for grøn ejerafgift til din E-boks. Hvis du ikke betaler inden for betalingsfristen, opkræver SKAT os, som ejer af bilen, hvorefter vi fakturerer dig for den grønne ejerafgift + opkrævnings gebyr.


Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg leaser?

Svar: Hvem leaser du af? er det vigtigste spørgsmål du skal stille dig selv, check firmaets regnskab på CVR eller Proff.dk, så du kan se hvem du handler med – en hjemmeside og billeder er nemme og sætte op, generelt skal firmaet have en solid egenkapital.


Kan I ikke splitte min fartbøde i henhold til den faktiske kørsel på min splitleasingaftale, så jeg ikke selv skal betale det hele?

Svar: Desværre ikke. Bøder er altid personlige, så derfor opkræves du selv privat for 100% af beløbet via din splitleasingaftale.